Fillojnë hetimet për policen pas pretendimeve të qytetares se u ofendua nga ajo

Fillojnë hetimet për policen pas pretendimeve të qytetares se u ofendua nga ajo

NULL NULL
1 muaj më parë

Policia e Kosovës thotë se ka filluar të trajtojë rastin e e një qytetareje nga Prishtina që pretendon se është ofenduar dhe sulmuar nga një police derisa i ka shqiptuar një gjobë për mosmbajtje të maskës.

“Lidhur me shkrimet dhe pretendimet e qytetares, Drejtoria për Hetime të Brendshme dhe Verifikim të së Kaluarës e PK-së, ka filluar trajtimin e rastit dhe varësisht nga të gjeturat gjatë hetimit do të ndërmerr veprime komfor udhëzimeve të brendshme administrative”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Elona Mehmeti thotë se policja e ka ofenduar me fjalët “oj ti me buzë t’fryme a e din që me të ra virusi t’i shfryn buzët”.