14:38, 11 Janar 2020

Madame Tussauds është një muze dylli në Londër, dhe si kompani ka muze më të vogla në një numër të qyteteve të tjera të mëdha.

Madame Tussauds është një tërheqje kryesore turistike në Londër, duke shfaqur dyllinjtë e figurave të famshme dhe historike, si dhe personazhe të njohura të filmit dhe televizionit nga aktorë të famshëm.

Pjesë e këtij muzeu është edhe një skulpturë e artistes shqiptare me famë ndërkombëtare, Dua Lipa.

Mirëpo, ndër vite ka pasur edhe skulptura shumë qesharake të cilat nuk i kanë ngjarë fare personazheve që ato sugjerohej t’i portretizonin.

Në vazhdim, ju sjellim disa prej tyre që janë shumë komentuar duke u cilësuar si “skulpturat më të tmerrshme” të Madame Tussauds ndër vite.


Justin Bieber

Brad Pitt
 
Ariana Grande

Dua Lipa
 
Jennifer Aniston
 
Leonardo DiCaprio
 
Jennifer Lopez
 
Ben Affleck

Selena Gomez

Zac Efron

Nicole Kidman

Konkurs Pune

Lexo më shumë