9:53, 18 Maj 2020

Pamjet në shumë shtete të Evropës kanë shfaqur njerëzit duke shijuar diellin në parqe dhe plazhe gjatë fundjavës, pasi kufizimet e koronavirusit nisën të lehtësohen.

Në Francë, njerëzit u ulën përpara Kullës së Eifelit dhe u mblodhën në bar në pyllin e Vincennes në fundjavën e parë pasi masat e bllokadës u liruan më 11 maj.

( Foto nga LUDOVIC MARIN/AFP)

Në Gjermani, një grup njerëzish u bashkuan me një klasë joga në Tempelhofer Feld të Berlinit në fundjavën e parë kur njerëzit u lejuan të mblidheshin në grupe prej tetë personash për të ushtruar sporte, sipas Getty Images.

(Photo nga Maja Hitij/Getty Images)

Në Greqi, njerëzit u mblodhën në plazhet publike pasi shumë sish u rihapën. Masat për distancimin shoqëror kërkuan që të gjitha çadrat së paku 4 metra larg, dhe maksimum 40 leje për plazhistë të lejuar në çdo 1.000 metra katrorë (10,700 metra katrorë) të plazhit, raporton CNN, transmeton Klan Kosova.

(Foto nga Milos Bicanski/Getty Images)

Në Mbretërinë e Bashkuar, radhët e makinave mund të shiheshin të parkuara pranë vendevetë bukurive natyrore pasi njerëzve u lejohej të kalonin më shumë kohë jashtë.

(Foto nga BEN STANSALL/AFP via Getty Images)

Zyrtarët atje kishin paralajmëruar të mos ketë grumbullime në parqe dhe plazhe, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë