9:20, 22 Prill 2019

Eranda Krasniqi-Ramadani është vajza e cila sportin e karatesë e ka trashëguar nga babai.

Kështu ajo është trajnerja më e re që udhëheq me një klub të tillë, njofton Klan Kosova.

Se kur e kishte filluar karatenë, sa nxënës i ka klubi i saj dhe me çfarë mosha ushtron mund ta kuptoni nga storje e Kushtrim Bekollit.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë