Ekskluzivisht sonte në Rubikon: Nicholas Abbott

Ekskluzivisht sonte në Rubikon: Nicholas Abbott

NULL NULL
4 javë më parë

Sonte në Rubikon mund të ndiqni intervistën e parë të gjatë të ambasadorit të Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott.

– Si e sheh njëri nga shtetet më aleate të Kosovës marrëveshjen e Washingtonit?

– Përse e konsideron të nxituar vendimin e Kosovës për hapjen e ambasadës në Jerusalem?

– Si e sheh pikën për liqenin e Ujmanit?

– A ekziston ende rreziku për shkëmbim të territoreve?

– A kanë ndryshuar raportet e tij me presidentin Thaçi, pas propozim aktakuzës së Gjykatës Speciale?

– Kush, sipas tij, po i dërgon dosjet e kësaj gjykate në OVL?

– A e ka humbur Kosova një zë të fuqishëm në institucionet Evropiane pas BREXIT-it?

Këto dhe shumë më shumë, mund t’i mësoni sonte duke ndjekur Rubikon-in, me fillim nga ora 20:45.