11:08, 8 Nëntor 2019

Gazetari Kushtrim Bekolli sjell storien rreth ekipit kosovar të bowlingut.

Ky ekip po bën një punë të madhe dhe janë në përgatitje intensive të përfaqësimit të Kosovës në Botërorin e Bowlingut në Indonezi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë