Dumnicë, ndërpritet mësimi për ngjyrosjen e shkollës (VIDEO)

Dumnicë, ndërpritet mësimi për ngjyrosjen e shkollës (VIDEO)

NULL NULL
1 muaj më parë

Prindërit e nxënësve të shkollës në Dumnicë të Podujevës janë të shqetësuar e të nervozuar me udhëheqwsit e arsimit.

Fëmijwt e tyre nuk po e mbajnë mësimin, dhe kjo meqë është duke u bërë ngjyrosja e shkollës.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qëndresa Sinani.