12:00, 9 Tetor 2019

Drake i është përgjigjur babait të tij, Dennis Graham, për pretendimet e këtij të fundit se reperi gënjeu rreth raporteve të tyre për të shitur rekorde.

“U zgjova sot i lënduar. Babai im do t’i thoshte gjithçka gjithkujt që dëshiron ta dëgjijë atë. Është e trishtueshme që familja të jetë kështu, por çfarë mund të bëjmë kur njerëzit që kemi janë kështu?”, ka shkruar Drake.

Përgjigja e reperit u nxit nga intervista e fundit e Graham në Power 106 me Nick Cannon, ku ai i tha radiotelevizionit që djali i tij pranoi të sajonte detaje të marrëdhënies së tyre për të shitur rekorde.

Fituesi i Grammyt e ka sulmuar babanë e tij për alkool dhe mungesën e tij në disa raste në të kaluarën.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë