11:30, 29 Janar 2020

Gazetarja Shqipe Berisha ju sjell storien se si mund të përdoren ndryshe myshqet dhe likenet edhe në punë artistike.

Kjo formë moderne dhe adekuate për pastrim të ajrit sepse lirojnë oksigjen dhe thithin dioksid karbon, të përshtatshme për kënde shtëpiake varësisht nga dëshira, njofton Klan Kosova.

Ora 7 – Dizajn shtëpie me myshqe dhe likene – Klan Kosova

Ora 7 – Dizajn shtëpie me myshqe dhe likene – Klan Kosova gazetarja Shqipe Berisha, ju sjell storin për dizajnë me myshqe dhe likene, kjo formë moderne e në të njëjtën kohë adekuate për pastrim të ajrit sepse lirojnë oksigjen dhe thithin dioksid karbon, të përshtatshme për kënde shtëpiake varësisht nga dëshira.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 28 janvier 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë