23:49, 1 Gusht 2020

Duket se disave në Prishtinë nuk po ju bën përshtypje situata me pandeminë.

Ata të mbledhur në oborrin e një shtëpie në lagjen “Mati 1” në kryeqytet ku gumëzhinte me të madhe muzika dhe dëgjohej në tërë lagjen, ia kërcasin valles pa përtuar.

Lexuesit e klankosova.tv kanë dërguar pamje ku shihen se si edhe kur gjatë kohës kur edhe arrin policia ata nuk e ndalin fare vallen.

Nuk dihet sa ka qenë numri i pjesëmarrëve në atë tubim.

Konkurs Pune

Lexo më shumë