13:00, 28 Janar 2020

Mos të duket ndonjë nga këto këshilla e njohur?

Komunikimi është themeli për një marrëdhënie të mirë. Bëhu një shembull i mirë për fëmijën tënd. Qëndrueshmëria është çelësi.

Ne dëshirojmë që fëmijët tanë të rriten në mënyrë të lumtur dhe të shëndetshëm. Ne dëshirojmë që ata të jenë të suksesshëm dhe të ndjehen të sigurt në shtëpinë që kemi ndërtuar për ta.

Por, prindërimi nuk është gjithmonë i lehtë. Duhen përpjekje nga ana jonë që të jemi prindër të ndërgjegjshëm, të hapur dhe të dashur.

Si prindër, na duhet e gjithë ndihma që mund të marrim!

Image result for parents

Më poshtë keni dhjetë këshilla klasike të prindërimit, për t’ju ndihmuar të rritni fëmijët tuaj

Trego dashuri dhe respekt

Mos ki frikë nga disiplina

Kujtohu të shpjegosh veten

Shpenzoni kohë cilësore së bashku

Vendos një shembull të mirë

Komunikoni rregullisht

Tregohu i qëndrueshëm

Kujdesu për martesën tuaj

Ndërto fëmijët tuaj

Mëso ta harrosh

Konkurs Pune

Lexo më shumë