14:31, 27 Maj 2020

Kryetari i Komisionit për Buxhet dhe Financa, Hekuran Murati pas mbledhjes së mbajtur sot tha se është miratuar raporti i Trustit me ulje të shpenzimeve prej 600 mijë euro, raporton EO.

Ai shtoi se e kanë diskutuar raportin e RTK-së, ku është kërkuar që të ketë ulje të shpenzimeve dhe inkasimit të të hyrave.

Konkurs Pune

Lexo më shumë