Del në shitje shtëpia e Edward Scissorhands

Del në shitje shtëpia e Edward Scissorhands

2 muaj më parë

Shtëpia që shfaqet në filmin “Edward Scissorhands” të regjisorit Tim Burton është vënë në shitje për 224 mijë dollarë.

Shtëpia është 133 metra katrorë dhe ka tri dhoma fjetjeje, dy banjo dhe ka pasur vetëm dy pronarë që prej realizimit të filmit më 1990.

“Në shitje shtëpia Edward Scissorhands! Shumë banorë lokalë dinë për shtëpinë që ishte përdorur për filmin “Edward Scissorhands” në lagjen Carpenters Run të Land O Lakes. E tani është në dispozicionin tuaj! Kush e do?” shkruan në shpalljen në Facebook.

https://www.zillow.com/homedetails/1774-Tinsmith-Cir-Lutz-FL-33559/46463048_zpid/?fbclid=IwAR22V-fNPOiT99PX89RNUFbpWUt31TUmFhB6hgW4rDt4QCIzFD9Ovg7Qc7Q