Debati i parë Trump - Biden, fillon pa shtrëngim duarsh

Debati i parë Trump – Biden, fillon pa shtrëngim duarsh

NULL NULL
1 muaj më parë

Presidenti amerikan, Donald Trump dhe ish-nënpresidenti Joe Biden po zhvillojnë debatin e parë presidencial mes tyre, në qytetin Cleveland, Ohio, derisa mbeten pesë javë deri në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Për shkak të situatës me pandeminë, mes Trump dhe Biden-it nuk ka pasë shtrëngim duarsh, transmeton Klan Kosova.

E gjithë audienca – e kufizuar në numër, janë testuar për COVID-19.

PHOTO: Signs direct attendees to leave specific seats empty for purposes of social distancing during the coronavirus disease pandemic before the first presidential debate on the campus of the Cleveland Clinic in Cleveland, Sept. 29, 2020.

Debati është planifikuar të zhvillohet me segmente 15-minutëshe, që do të përqëndrohen te gjashtë tema: Gjykata e Lartë; COVID-19; ekonomia amerikane; tensionet racore dhe praktikat e ruajtjes së rendit në SHBA; integriteti i procesit zgjedhor amerikan; e kaluara, politikat dhe praktikat e ndjekura nga secili kandidat.

Gazetari i kanalit Fox News, Chris Wallace do ta udhëheqë debatin.