20:51, 21 Mars 2020

Përhapja e pandemisë Covid-19 ka boshatisur shumë qytete të mëdha botërore.

Pa lëvizje të njerëzve dhe automjeteve, boshatisja e kryeqendrave duket e frikshme.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qendresa Bellagoshi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë