23:50, 29 Mars 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se kjo javë do të fillohet me ndihma dhe do të vazhdohet me pako ekonomike, transmeton Klan Kosova.

“Shkoi edhe një javë. Bilanci prej 15 në Prishtinë e 94 në Kosovë i mirë krahasuar me shtetet tjera por aspak arsye për tu relaksuar. Nuk po  themi se dy javët e ardhshme janë kritike veç po themi të punojmë bashkë deri ta kalojmë. E do ta kalojmë! Me qetësi e diciplinë”.

“Në Prishtinë këtë javë fillojmë me ndihma e vazhdojmë me pakon ekonomike”, ka shkruar Ahmeti në rrjetin social Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë