12:16, 2 Prill 2020

Në edicionin e sontëm të emisionit ” Ora e Pasdites” në Klan Kosova do të jenë të ftuar: Lind Islami dhe Venera Lumani me të cilët flasim rreth jetesës së tyre në karantinë por edhe publikimit të këngës së tyre të fundit “Larg”.

Ndërsa, gazetarja Gentiana Qerimi flet më shumë për ndikimin që ka izolimi në ëndrrat tona ku sipas ekspertëve të fushës së psikologjisë qëndrimi në izolim ndikon në përjetimin e ëndrra më të forta dhe më të gjata.

Gazetarja Adea Grezda sjell storien rreth regjisorit Leart Ramadhe videove që po i realizon në kuadër të “Ditari i Koronës’’ apo ‘’KoronaDiary’’.

Se çka sjell ai dhe shumë rubrika të tjera me gazetarët e tjerë e kuptojmë sot nga ora 16:35.

Ndiqeni emisionin “Ora e Pasdites” në Klan Kosova.

Qëndroni me ne!

Konkurs Pune

Lexo më shumë