8:58, 15 Shtator 2019

Charlize Theron është në një lidhje të re – me dy persona!

Aktorja 44 vjeçare hyri në Instagram për të ndarë një fotografi me Nicole Kidman dhe Margot Robbie dhe me shaka deklaroi se ato janë në një lidhje.

“Duhet të jem e sinqertë. Jam në një lidhje të re me këto dy zonjat”, shkroi Charlize.

Ndërsha treshja nuk janë vërtetë në një lidhje, Nicole është e martuar me Keith Urban dhe Margot është martuar me Tom Ackerley.

Konkurs Pune

Lexo më shumë