23:00, 9 Prill 2020

Charlie XCX po e ndërton albumin e saj sa është në karantinë, dhe “Forever” është kënga e parë.

Këngëtarja 27 vjeçare e publikoi sot projektin e ri muzikor.

Kjo këngë u shkrua nga vetë këngëtarja, e cila bashkëpunoi me A.G. Cook dhe DJ Burton.

Ata bashkëpunuan me anë të internetit teksa janë në vetizolim, dhe i gjithë projekti i i how i’m feeling now do të shkruhet, incizohet, prodhohet dhe të publikohet derisa jemi në karantinë, për shkak të pandemisë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë