22:28, 31 Mars 2020

Sonte në Edicionin Special në Klan Kosova do të diskutohet, ashtu si çdo natë, për zhvillimet e fundit lidhur me pandeminë Covid-19 ashtu si edhe ato politike.

Profesori i të Drejtës Ndërkombëtare Enver Hasani do të komentojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese që e shpalli anti-kushtetues dhe të pavlefshëm vendimin e Qeverisë Kurti për ndalim-qarkullimin.

Në ndërkohë, Ministrja e Ekonomisë Rozeta Hajdari do të flasë për vendimin e sotëm të Qeverisë për heqjen e tarifës ndaj produkteve të Serbisë dhe zëvendësimin e saj me reciprocitet.

Në Edicionin Special në Klan Kosova do të ketë edhe shumë lajme, kronika dhe intervista të tjera – lidhur me koronavirusin dhe zhvillimet aktuale – nga vendi, rajoni dhe bota.

Ndiqeni Edicionin Special në Klan Kosova me fillim nga ora 23:00.

Mos e humbisni!

Konkurs Pune

Lexo më shumë