11:45, 13 Qershor 2019

Cardi B mund ta ketë jetën në rrezik dhe ajo nuk e di

Reperja amerikane postoi në rrjete sociale një fotografi ku i tregonte ndjekësve të saj se si i ishin ënjtur këmbët, dhe për këtë ajo i fajësonte fluturimet e shumta me aeroplan dhe se si operacionet plastike që i ka bërë së fundmi e kanë detyruar t’i shtyjë disa koncerte.

Por një doktor amerikan po mendon se ajo duhet që sa më shpejtë të shkojë tek mjeku i saj sepse sipas tij, ënjtja mund të jetë tregues i problemeve shumë më të mëdha shëndetësore se sa që reperja po mendon.

Së fundmi ajo ka bërë ndërhyrje estetike në gjoks dhe liposucion.

Konkurs Pune

Lexo më shumë