11:00, 10 Shtator 2019

Gazetari Ardian Gaxherri, iu dërgon në fshatin Belle të Deçanit, njofton Klan Kosova.

Ku do të përjetoni dhe shikoni bukuritë natyrore të kësaj pjese të Kosovës.

Ora 7 – Bukuritë Belles së Deçanit – Klan Kosova

Ora 7 – Bukuritë Belles së Deçanit – Klan Kosova Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili na dërgon në fshatin Belle të Deçanit ku do të përjetojmë dhe shikojmë bukuritë natyrore të kësaj pjese të Kosovës.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 9 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë