14:45, 23 Tetor 2019

Zëvendës shefi i kontrollit Pippa Mills tha se identifikimi i viktimave “mbetet prioriteti jonë numër një”.

Ajo bëri thirrje për këdo që të ka informacion në lidhje me itinerarin që kamioni mund të ketë marrë, ose kushdo që e kishte parë automjetin ose ka qenë në dijeni për udhëtimin e tij, të tregojë, njofton Klan Kosova.

Kryeministri Boris Johnson tha se ishte një “tragjedi e paimagjinueshme dhe vërtet zemërthyer”.

“Unë e di se mendimet dhe lutjet e të gjithë anëtarëve do të jenë me ata që humbën jetën dhe të dashurit e tyre. Unë jam duke marrë azhurnime të rregullta. Zyra e Brendshme do të punojë ngushtë me Policinë e Essex pasi të përcaktojmë saktësisht se çfarë ka ndodhur “.

Konkurs Pune

Lexo më shumë