Blinken, i prerë me rusët, u ofron dy opsione (VIDEO)

Blinken, i prerë me rusët, u ofron dy opsione (VIDEO)

NULL NULL
nga Iliri Pireva 4 months më parë

Diplomatët e lartë të Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara kanë dështuar sërish të arrijnë një marrëveshje për Ukrainën në  negociatat e mbajtura në  Gjenevë.

Megjithatë diskutimet kanë ndihmuar në qartësimin e rrugës për të kuptuar shqetësimet e palëve, pas rritjes së tensioneve që lidhen me dyshimet se Rusia do të pushtojë Ukrainën.

Sekretari Amerikan i Shteti i ofroi dy mundësi ministrit të jashtëm rus, Sergej Lavrov.

Ose të zgjedh rrugën e diplomacisë ose do të përballet me kosto të rënda.

Njërin opsion u zotua se do ta përzgjedh  shpejt Kremlini.