Bienalja e Prishtinës nis festivalin me moton "Në duart tona" (VIDEO)

Bienalja e Prishtinës nis festivalin me moton “Në duart tona” (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Edicioni i parë të Bienales së Prishtinës ka filluar të mbahet dje.

Një ngjarje e madhe e cila i bënë thirrje të gjitha grave, ato të cilat kanë rritur fëmijët të vetme dhe kanë kaluar periudha të vështira gjatë viteve 70-ta, 80-ta dhe 90-ta.

Se çka do të shohim në shumë mure të kryeqytetit e kuptojmë më së miri përmes stories së përgatitur nga gazetarja Adea Grezda.