Biden i acaruar i drejtohet Trumpit: A do të heshtësh, burrë?

Biden i acaruar i drejtohet Trumpit: A do të heshtësh, burrë?

NULL NULL
1 muaj më parë

Presidenti Donald Trump dhe ish-nënpresidenti Joe Biden po zhvillojnë debatin e parë presidencial mes tyre, ndërkohë që mbeten pesë javë deri në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Trump me këmbëngulje ka ndërprerë Biden, gati në çdo përgjigje që ai ka tentuar të japë.

Biden i është kthyer Trumpit duke i thënë: “A do të heshtësh, burrë?”.

“Populli e kupton, Joe. Për 47 vjet, nuk ke bërë asgjë”,i është përgjigjur Trump, gjatë debatit të ashpër që po zhvillohet mes tyre.

President Donald Trump and Democratic presidential nominee Joe Biden participate in the first presidential debate at the Health Education Campus of Case Western Reserve University on September 29 in Cleveland, Ohio.