BERZH financon zgjerimin e rrugëve rajonale (VIDEO)

BERZH financon zgjerimin e rrugëve rajonale (VIDEO)

10 muaj më parë

Për zgjerimin e 11 kilometrave të rrugës Gjilan- Kllokot janë siguruar paratë.

Nga i njëjti burim do të financohet edhe zgjerimi i rrugës në hyrje të Prizrenit në gjatësi prej katër kilometrave.

Këto punë do të kryhen nga kredia prej nëntë milionësh që Minsitria e Infrastrukturës i mori nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

Kronikë e zgjeruar nga Agan Hajdarhoxha.