23:33, 20 Shtator 2019

Profesori i ekonomisë, Berim Ramosaj, ka thënë se përfaqësuesit e LDK-së, Kujtim Shala, Avdullah Hoti dhe Lumir Abdixhiku ishin konkret në pjesën e dytë të emisionit Zona Zgjedhore kur prezantuan pjesë nga programi i tyre.

“Pjesa e parë ishte më shumë refleksion i raporteve të caktuara”, ka thënë Ramosaj, njofton Klan Kosova.

“Pjesa e shoqërisë civile e ka kuptuar më mirë Rugovizmin. Më bëri përshtypje Rrahman Paçarizi. Pa dashtë t’ia mohojë të drejtën dikujt, sepse të gjithë e kanë këtë të drejtë të flasin, mirëpo për Rugovizmin është mirë të mos flitet në periudhë zgjedhore”.

“Mundësia është më e madhe për keqpërdorime pa vetëdije”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë