9:05, 26 Shkurt 2020

Gjigandi i Hollywood-it Harvey Weinstein do ta apelojë një vendimin e gjykatës që e shpallë fajtor në rastet të dhunimit dhe sulmeve seksuale.

Avokatja e tij, Donna Rotunno, i tha BBC Newsnight, se ende nuk ka përfunduar asgjë përderisa insistoi që ajo ende besonte se ai ishte i pafajshëm.

“Lufta nuk ka mbaruar”, tha ajo.

Weinstein, 67 vjeçar, u dënua nga Gjykata në New York City për dhunime të shkallës së tretë dhe një akt seksual kriminal të shkallës së parë.

Ai u shfajësua nga akuzat më serioze të sulmeve seksuale dhe grabitqare.

Konkurs Pune

Lexo më shumë