20:38, 25 Gusht 2019

Qytetarët e Kosovës duket se rrezikohen tej mase nga ushqimet e dyshimta.

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë thotë se ka asgjësuar mbi 300 mijë kilogramë produkte ushqimore të destinuara për konsum, vetëm gjatë këtij viti.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Rina Mujku.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë