9:07, 10 Korrik 2020

Dita e premte në Klan Kosova nisi me një rrëfim shumë human.

Gazetari Kushtrim Bekolli ka sjellur profilin e Atdhe Grajçevcit, futbollistit i cili ka një pasion ndryshe nga të tjerët.

Së fundmi ka filluar të strehoj dhjetëra qenë endacak, të cilët i largon nga rruga dhe kujdeset që ata të gjejnë një shtëpi për të jetuar.

Sa të tillë i ka strehuar dhe pse ka filluar një gjë të tillë e kuptoni nga video më poshtë.

Ora 7 – Atdhe Grajçevci, futbollisti i cili kujdeset pwr qenët endacak – Klan Kosova

Ora 7 – Atdhe Grajçevci, futbollisti i cili kujdeset pwr qenët endacak – Klan Kosova Dita e premte në Klan Kosova nisi me një rrëfim shumë human. Kushtrimi na sjell profilin e Atdhe Grajçevcit, futbollisti i cili ka një pasion ndryshe nga të tjerët. Së fundmi ka filluar të strehoj dhjeta qenë e këlysh endacak, të cilët i largon nga rruga dhe kujdeset që ata të gjejnë një shtëpi për të jetuar. Sa të tillë i ka strehuar dhe pse ka filluar një gjë të tillë e kuptojmë përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 10 juillet 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë