9:55, 14 Korrik 2020

Astrit Dushi, themeluesi i 18 radiove dhe 3 kanaleve televizive, është i dashuruar në muzikë.

Kjo dashuri, ka lindur herët për t’u shndërruar në profesion. Se kush është Astrit Dushi prapa të cilit qëndrojnë dhjeta radio stacione dhe tv kanale e kuptojmë përmes rrëfimit të tij.

Kronikë nga gazetari Ardian Gaxherri
https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/269515121006749/?t=46

Konkurs Pune

Lexo më shumë