17:11, 15 Qershor 2019

Operatori me përmbajtje më atraktive si dhe internet më stabil në vend, Artmotion po vazhdon të zgjerohet edhe në qytete tjera të Kosovës. Nga sot, Artmotion ka filluar të operojë edhe në qytetin e Vushtrrisë.

Kërkesa e vazhdueshme e klientëve për të qenë të lidhur me Artmotion po fillon te realizohet edhe në qytetin e Vushtrrisë. Pako më atraktive ne vend, pako Dream e cila përmban internet me shpejtësi deri 20 Mbps, më shumë se 150 kanale televizive, me filmat më të rinj, serialet më shikuara turke dhe të huaja, dokumentaret më interesante, kanale të shumta për fëmijë të dubluara në gjuhën shqipe, kanalet sportive si dhe shumë e shumë kanale të tjera për vetëm 9.90 Euro në muaj apo 100 Euro për një vit, ka bërë që Artmotion pa dyshim të jetë operatori më i preferuar në vend.

Pika e re në qytetin e Vushtrrisë do të jetë pika zyrtare ku të gjithë klientët mund të shkojnë të realizojnë kontrata dhe abonime apo edhe të informohen më hollësisht në lidhje me shtrirjen e rrjetit dhe shërbimet e tjera të cilat i ofron Artmotion.

Për më shumë informata rreth produkteve dhe shërbimeve të Artmotion, klikoni KËTU.

Konkurs Pune

Lexo më shumë