Artisti që shndërron personazhet vizatimore si njerëz, rezultatet janë tejet reale (FOTO)

Artisti që shndërron personazhet vizatimore si njerëz, rezultatet janë tejet reale (FOTO)

NULL NULL
4 days më parë

Karakteret e karikaturave duken edhe më joshëse kur Darky Artist i shton nuancat e fundit.

Ky ilustrues aspirues i kthen personazhet e famshëm të karikaturave në njerëz të vërtetë. Ilustrimet bëhen me aq mjeshtëri sa është e vështirë të thuash nëse është foto apo vizatim.

Darky Artist ka grumbulluar mbi 20 mijë ndjekës dhe faqja e tyre vazhdon të rritet ditë pas dite.

Bright Side ka zgjedhur ato më të mirat që do t’ju bëjnë t’i shihni karikaturat tuaja të preferuara nga një këndvështrim tjetër.

Esmeralda


John Smith


Violet Parr


Pocahontas


Jack Frost


Prince Adam


Tiana


Merida


Mulan


Prince Eric


Aladdin


Hiccup


Cinderella


Shang


Tinker Bell


Ariel


Belle