Arti interesant i bashkimit të fotografive (FOTO)

Arti interesant i bashkimit të fotografive (FOTO)

8 muaj më parë

Në ditët e sotme kemi kaq shumë mjete dhe programe arti si Photoshop ose Illustrator sa që pothuajse të gjithë mund të krijojnë art.

Edhe pse është vërtet emocionuese që kemi kaq shumë mundësi, në të njëjtën kohë bëhet gjithnjë e më e vështirë të krijosh diçka që do të ishte emocionuese dhe ndryshe nga të tjerat.

Sidoqoftë, një artist po arrin ta bëjë këtë.

Bored Panda ka paraqitur disa krijime të drejtorit krijues në Atlanta dhe yllit të Instagramit, Stephen McMennamy.

Ai ka realizuar disa punime duke bërë bashkë fotografitë që ofrojnë imazhe surrealiste!

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life

This Artist Combines Photographs To Create Surreal Scenes From Everyday Life