Antonio Banderas infektohet me koronavirus

Antonio Banderas infektohet me koronavirus

2 muaj më parë

Aktori spanjoll, Antonio Banderas, njoftoi sot se ka rezultuar pozitiv ndaj testit për COVID-19.

Në datëlindjen e tij të 60-të, Banderas njoftoi në mediat sociale se është në karantinë, se ndihet relativisht mirë dhe se është vetëm pak më i lodhur se zakonisht.

Aktori shtoi se do të përdorë kohën e tij të rimëkëmbjes për të lexuar, shkruar dhe pushuar.