21:11, 18 Shtator 2019

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj, përmes një shkrimi në faqen facebook ka njoftuar se sot me ftesë të presidentit gjerman Frank Walter Steinmeier ka pasur takime me Korin Diplomatik.

Ja postimi i tij i plotë:

Udhëtim informativ dhe takime me Korin Diplomatik ne ftesë të Presidentit të Gjermanisë Frank- Ëalter Steinmeier në Rheinland-Pfalz. Falemnderit për ftesën!

Informations- und Begegnungsreise mit dem Diplomatischen Korps auf Einladung von #Bundespräsidenten Frank- Ëalter #Steinmeier im Rheinland Pfalz. Danke für diesen ëunderschönen Tag.

Konkurs Pune

Lexo më shumë