Ambasada e Francës nderon Gazmend Çitakun me “Urdhërin Kombëtar të Meritës” - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ambasada e Francës nderon Gazmend Çitakun me “Urdhërin Kombëtar të Meritës”

NULL NULL
23/09/2022

Ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel i dorëzoi Gazmend Çitakut, medaljen “Kalorës i Urdhërit Kombëtar të Meritës”.

Çitaku mban pozitën e drejtorit të departamentit të bashkëpunimit juridik ndërkombëtar në Ministrinë e Drejtësisë.

Kjo mirënjohje nga Franca shpërblen shërbimet e shquara që Çitaku ka bërë me veprimtarinë e tij profesionale dhe përbën një inkurajim për të vazhduar angazhimin e tij për të mirën e përbashkët.

Ceremonia u mbajt në Rezidencën e Francës të mërkurën, në prani të familjes, miqve dhe kolegëve të Çitakut, si dhe autoriteteve lokale dhe ndërkombëtare.

Ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel i dorëzoi Gazmend Çitakut, medaljen “Kalorës i Urdhërit Kombëtar të Meritës”.

Çitaku mban pozitën e drejtorit të departamentit të bashkëpunimit juridik ndërkombëtar në Ministrinë e Drejtësisë.

Kjo mirënjohje nga Franca shpërblen shërbimet e shquara që Çitaku ka bërë me veprimtarinë e tij profesionale dhe përbën një inkurajim për të vazhduar angazhimin e tij për të mirën e përbashkët.

Ceremonia u mbajt në Rezidencën e Francës të mërkurën, në prani të familjes, miqve dhe kolegëve të Çitakut, si dhe autoriteteve lokale dhe ndërkombëtare.