19:19, 26 Maj 2020

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka reaguar ndaj tryezës të organizuar nga Partia Socialiste dhe Partia Demokratike në Shqipëri për mbrojtjen e këtij objekt.

Kjo aleancë kundërshton bashkëpunimin mes kryeministrit Edi Rama, dhe liderit të opozitës Lulzim Basha, në zgjidhjen e këtij problemi.

Sipas reagimit të dy palët veçse janë duke bashkëqeverisur.

Konkurs Pune

Lexo më shumë