9:34, 12 Shtator 2019

Gazetari Kushtrim Bekolli është ai i cili sjell profilin e zëdhënësit të Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci.

Por, kësaj here nuk do të flasim për punë e tij por për një pasion të fshehur, atë të përpunimit të druri.

Për më shumë shikoni videon në vazhdim.

Ora 7 – Adriatik Stavileci, doganier dhe dru punues – Klan Kosova

Ora 7 – Adriatik Stavileci, doganier dhe dru punues – Klan Kosova Është gazetari Kushtrim Bekolli ai i cili sjell profilin e zëdhënësit të Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci. Por, kësaj here nuk do të flasim për punë e tij por për një pasion të fshehur, atë të përpunimit të drurit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 11 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë