Adele zbulon datën e publikimit të albumit!

Adele zbulon datën e publikimit të albumit!

NULL NULL
1 week më parë

Adele u rikthye dhe albumi i saj i ri del pas një muaji.

“Kam mësuar shumë të vërteta të mëdha për veten gjatë kësaj rruge. Kam hedhur shumë shtresa, por gjithashtu jam mbështjellë me të reja. Zbulova mentalitete vërtet të dobishme dhe të shëndetshme për të udhëhequr, dhe më duket se më në fund e kam gjetur përsëri ndjenjën time”.

“Do të shkoja aq larg sa të thoja se kurrë nuk jam ndjerë më e qetë në jetën time. Dhe kështu, jam gati ta nxjerr përfundimisht këtë album”, postoi këngëtarja në Twitter.

Albumi i quajtur “30” do të publikohet zyrtarisht më 19 nëntor.