15:07, 3 Korrik 2015

Kolegji AAB e ka nderuar ambasadorin e Holandës në Prishtinës, Robert Bosch me titillun “Doctor Honoris Causa”, për merita të veçanta në diplomacinë proaktive në Ballkan, si dhe përkrahjen dhënë Kosovës në rrugëtimin e saj drejt zhvillimit ekonomik dhe politik.

Diplomati holandez me këtë rast ka thënë se ndjehet tejet i vlerësuar, njofton Klan Kosova.