A besojnë në seks pa dashuri Florent Mehmeti e Shengyl Ismaili? (VIDEO)

A besojnë në seks pa dashuri Florent Mehmeti e Shengyl Ismaili? (VIDEO)

NULL NULL
5 vjet më parë

Regjisori, Florent Mehmeti dhe aktorja, Shengyl Ismaili ishin protagonistët e radhës në rubrikën Kutia në emisionin NIN në Klan Kosova.

Të dy në fillim treguan aftësitë e tyre në gjuhën frënge, kanë treguar se a pëlqejnë të i lëmojnë apo të lëmojnë dikë.

Ata gjithashtu kanë treguar se a e refuzojnë seksin në treshe  si dhe a besojnë në seks pa dashuri.

Për përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjera ndiqeni videon më poshtë: