93 të arrestuar për një javë - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

93 të arrestuar për një javë

NULL NULL
22/05/2015
Policia e rajonit të Ferizajt ka njoftuar se brenda një jave ka arrestuar 93 persona, në bazë të urdhëresave nga Gjykata Themelore, për vepra të ndryshme penale dhe për kundërvajtje.

Arrestimi i tyre është bërë nga data 15 deri më 22 maj.
Pas kompletimit të dokumentacionit dhe verifikimeve nga ana  e Gjykatës kompetente, 4 persona, të cilët ishin në kërkim,  janë dërguar në vuajtje të dënimit, ndërsa 47 persona të tjerë, pas pagesës së kryer janë liruar.

Policia Rajonale e Ferizajt, ka apeluar tek qytetarët,  të cilët kanë pranuar vendime ekzekutive  nga Gjykatat kompetente, që në afat sa më të shkurtë ti shlyejnë obligimet e tyre.