7 margaritarët në Abetare - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

7 margaritarët në Abetare

NULL NULL
03/05/2015
Pavarësisht se sa arrinë secili prej nesh tutje, jeta shkollore e secilit fillon me Abetaren.

Pavarësisht se sa arrinë secili prej nesh tutje, jeta shkollore e secilit fillon me Abetaren.

E shumë kush ende di të recitojë e t’i përsërisë tekstet për ndonjë shkronjë të abetares. Vjerëshat dhe tekstet e këtij libri vështirë se harrohen, edhe pse alfabetin mund edhe të mos e dijë ndonjëri prej nesh. Gjithësesi që të gjitha do të ngelin nostalgji , ndërkaq ne zgjodhëm vetëm disa nga mrekullitë e Abetares.

a1

a2

a3

a4

a5

a6

a7