Pelushët e fëmijërisë - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Pelushët e fëmijërisë

NULL NULL
22/05/2015

Në vitin 1985 një nënë i kishte blerë djalit të saj dy pelusha identik.

Por djali kishte vendosur që njërën ta ruaj, kur të bëhet me fëmijë.

Tash shumë vite pas, kur është bërë me një djalë, vëllau i tij e pati një ide që të fotografojë ribashkimin e këtyre pelushave.

E ai më pas i postoi këto foto në Reddit, dhe e pati një ide shumë kreative.

Kështu ai ka shkruar “Nëse ende i keni  ruajtur pelushët që nga fëmijëria, atëherë posotjeni”

arushet1

 

arushet2

 

arushet3

 

arushet4

 

arushet5

 

arushet6

 

arushet7

 

arusha9