19:20, 22 Tetor 2019

Arti i rrugës merr një reputacion të keq ndonjëherë dhe padrejtësisht, sepse mund të sjellë ngjyrë në zonat më të mërzitshme të qyteteve. Disa prej këtyre veprave të artit janë aq të pabesueshme, sa i bëjnë të gjithë njerëzit të ndalen dhe të marrin frymë – për të shijuar bukurinë ose mesazhin e këtyre muraleve.

Për më tepër, të jemi të sinqertë, të kthehesh në qoshe dhe të shohësh Winnie the Pooh duke blerë mjaltë duhet të jetë një surprizë emocionuese.

Ne bëmë një përmbledhje fotografish të muraleve në fjalë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë