15:00, 6 Prill 2020

Jemi në javën e katërt prej që gjitha aktivitet sportive në vend janë pezulluar pas vendimit të Qeverisë së Kosovës, si shkak i përhapjesë së pandemisë së koronavirusit.

Në këto rrethana, skuadrat kosovare kanë filluar qysh më herët dezinfektimin e hapsirave të stadimeve të tyre.

Dezinfektimin e ka bërë edhe skuadra e 2 Korrikut nga Prishtina.

Njoftimi i plotë i 2 Korrikut:

Dezinfektohen hapësirat e stadiumit të 2 Korrikut.

Sot në mëngjes janë dezinfektuar objektet dhe fushat sportive të klubit të futbollit “2 Korriku”.

Më poshtë mund të gjeni edhe disa fotografi të bëra gjatë dezinfektimit”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë