181 të shëruar dhe 301 raste me COVID-19!

181 të shëruar dhe 301 raste me COVID-19!

NULL NULL
1 month më parë

Gjatë 24 orëve të fundit, nga gjithsej 2.325 testimet e bëra, 301 raste rezultuan pozitive me koronavirus.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës bën të ditur se të infektuarit janë nga komunat: Prishtinë 127 raste, Ferizaj 19 raste, Podujevë 18 raste, Gjakovë 16 raste, Suharekë 16 raste, Pejë 15 raste, Malishevë 14 raste, Fushë-Kosovë 13 raste, Lipjan 13 raste, Prizren 11 raste, Dragash 5 raste, Kaçanik 5 raste, Klinë 5 raste, Obiliq 5 raste, Rahovec 3 raste, Vushtrri 3 raste, Drenas 2 raste, Gjilan 2 raste, Mitrovicë 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Graçanicë, Istog, Junik dhe Shtërpcë.

Po ashtu, brenda 24 orëve janë raportuar edhe 8 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Personat që e humbën betejën me këtë infeksion janë nga komunat: Deçan 1 rast (91 vjeç), Gjakovë 1 rast (75 vjeç), Gjilan 1 rast (85 vjeç), Malishevë 1 rast (82 vjeç), Obiliq 1 rast (70 vjeç), Prishtinë 1 rast (61 vjeç), Skenderaj 1 rast (74 vjeç) dhe Vushtrri 1 rast (54 vjeç).