8:22, 15 Korrik 2020

Janë bërë 15 vjet nga hyrja e qytetit të Gjirokastrës në regjistrin e ruajtjes së trashëgimisë kulturore.

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, e ka publikuar një video nga pamjet mahnitëse të këtij qyteti dhe të Kalasë.

“Me këto pamje sa të ëndërrta aq edhe të vërteta të Gjirokastrës, në 15 vjetorin e hyrjes së qytetit të gurtë në regjistrin e trashëgimisë botërore të UNESCO-s”.

“Në këto vite e mbrojtëm, po e rilindim dita – ditës dhe kthejmë në një destinacion gjithnjë e më të rëndësishëm turistik, këtë gur të çmuar të gjerdanit të trashëgimisë sonë kulturore😍”.

Linku i VIDEO-s së publikuar nga Edi Rama:

https://www.facebook.com/watch/?v=311336096912093

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë